Зіньківська Міська Центральна Лікарня
комунальне некомерційне підприємство Зіньківської міської ради Полтавської області

Отримано гуманітарну допомогу

Учора наша лікарня отримала гуманітарну допомогу у вигляді медичних засобів та препаратів. 

Це великий об'єм ліків - в основному, інфузійні розчини, які використовуються майже при всіх випадках стаціонарного лікування - і COVID-19, і терапевтичних, і хірургічних патологій. Антибіотики, як таблетовані, так і в ін'єкційній формі. Антисептики та дезрозчини у великій кількості. Різні  вироби медичного призначення, візок та милиці, які є необхідними для полегшення пересування  хворих територією лікарні. 

Щиро дякуємо за підтримку усім благодійникам. 

Директор КНП «Зіньківська міська центральна лікарня» Олександр Запорожченко поспілкувався із заступником керівника апарату - керуючим справами Полтавської обласної ради Тетяною Паутовою та показав роботу сучасного обладнання. Серед якого і цифровий рентгенапарат, і відеоендоскопічний комплекс з відеогастроскопом та відеоколоноскопом, і хірургічна стійка для проведення малоінвазивних хірургічних втручань, гістероскопічних операцій та маніпуляцій у гінекології, автоматизована установка ЛОР-комбайн для лікаря-отоларинголога, які були придбані за рахунок коштів державної субвенції, залученої народним депутатом України Олегом Кулінічем. 

- Дякуючи місцевій владі, народному депутатові, гуманітарним організаціям, ми забезпечені. Завдяки такій потужній підтримці, наші спеціалісти тепер надають більш якісні медичні послуги, - зазначив Олександр Володимирович.